Publicis si Publicis Events, designerii de lansare a HP Pavilion Prêt-à-Porter

In seara de 30 octombrie, Arcade Events a gazduit un eveniment mai special - lansarea "noului accesoriu prêt-à-porter", HP Pavilion notebook. Odata cu lansarea noului produs, compania abandoneaza tiparele in care se incadreaza marii producatori de tehnologie si readuce computerul in viata consumatorilor sub deviza "Computer is personal Again".

Acordurile discrete de jazz, lumina reflectoarelor, catwalk-ul si cele doua ecrane au reusit sa creeze, inca de la inceput, atmosfera unei adevarate lansari de moda. Un scop bine atins de catre realizatorii evenimentului, agentiile Publicis si Publicis Events, avand in vedere conceptul de "prêt-à-porter fashion launch".
Dupa cateva cuvinte ale oficialilor, accesoriul mult asteptat a fost introdus pe catwalk de catre "modelele HP". Indraznet si super-trendy, noul laptop s-a incadrat perfect in atmosfera din ce in ce mai dinamica a jocului de lumini si sunet.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related