Trofeu pentru Spotlight la Green Awards 2008

Spotlight a castigat impreuna cu Administratia Nationala "Apele Romane" premiul Green Awards 2008 la categoria Best Green International Campaign, in cadrul festivalului britanic Green Awards. Campania "Sa pastram Apele Curate" este primul efort integrat de comunicare pentru protectia mediului din Romania premiata la un festival international consacrat problemelor de mediu.

Aflat la a treia editie, festivalul Green Awards este organizat si sustinut de catre organizatii internationale de protectia mediului, din Anglia si de la nivelul Uniunii Europene. Criteriile de selectie sunt creativitatea ideilor si impactul pe care le au conceptele de comunicare si media asupra mediului socio-economic. Campania "Sa pastram Apele Curate" a fost premiata alaturi de institutii si organizatii internationale cu traditie in derularea campaniilor de CSR, media si publicitate, cum ar fi Nokia, Coca-Cola, UNEP (United Nations Environment Programme) sau International Fund for Animal Welfare.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Sectiune



Branded


Related