Focus pe festivaluri la AdCouture

Editia AdCouture din aceasta seara va dezbate pe marginea festivalului de publicitate Eurobest, desfasurat la Stockholm intre 1-3 decembrie, dar va aduce in discutie si competitiile romanesti. AdCouture se va difuza la ora 23:00, la The Money Channel.

Invitatii "Hot Spot" sunt Razvan Capanescu (Creative Director, Publicis Romania) si Corina Bernschutz (Director de Inovatie, Starcom). Ei au jurizat categoriiile de publicitate traditionala, respectiv media ale acesei editii Eurobest, unde Romania a avut 115 lucrari inscrise. Mult, putin..? in conditiile in care rezultatele finale au insemnat 4 premii pentru Romania: un Gold pentru Leo Burnett (la categoria Best Use of Media) si 3 Bronze-uri pt Saatchi&Saatchi (2 la categoria Print si unul la Outdoor).

Tot despre festivaluri de publicitate vorbeste si Andrei Bortun la rubrica "Insider". Directorul general Millenium Communications va povesti despre AdPrint, Effie si, mai nou, Ad'Or - festivalurile pe care agentia sa le organizeaza. Cum va incerca sa inlature suspiciunile legate de criteriile de organizare si cum va incerca sa impace agentiile de publicitate, convingandu-le sa participe la aceste competitii, veti afla din rubrica "Insider", in aceasta seara, la The Money Channel.

AdCouture este prima emisiune de informatie si analizã, care trateazã subiecte legate de piata de media&advertising din perspectiva business-ului. Structuratã pe trei rubrici "Adnews", "Hot Spot" si "Insider", AdCouture prezintã cele mai noi si mai importante stiri care influenteazã industria de media, marketing si publicitate, analizeazã cele mai fierbinti subiecte ale sãptãmanii si ii aduce in fata telespectatorilor The Money Channel pe cei mai importanti oameni ai industriei.

Emisiunea este prezentatã de Serban Ciusca si realizatã in co-productie de The Money Channel si IQads. AdCouture se difuzeazã in fiecare luni, incepand cu ora 23:00 si este reluatã sãmbãta si duminica, la ora 11:00 si 21:00. Emisiunile AdCouture pot fi urmarite si pe www.tmctv.ro si www.iqads.ro, sectiunea IQadsTV.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related