Job-uri deschise in cadrul UAPR

UAPR - Uniunea Agentiilor de Publicitate din Romania

Uniunea Agentiilor de Publicitate din Romania (UAPR) este o organizatie profesionala al carei rol este sa apere si sa reprezinte agentiile de publicitate. Asociatia include toate marile agentii de publicitate din Romania. Membrii UAPR sunt angajati, prin statutul asociatiei si prin acordurile de aderare ale membrilor, in promovarea unui inalt standard profesional. Obiectivele sale principale sunt reprezentate de preocuparea legata de regulile si reglementarile ce guverneaza activitatea agentiilor de publicitate si de ajutorul dat agentiilor membre pentru cresterea profitabilitatii lor, prin intermediul asocierii lor la nivel national.

PROIECTE:

Scoala de Creatie ADC*RO In parteneriat cu Art Directors Club Romania si Millenium Communications, UAPR a infiintat prima scoala de concept creativ din tara, unde vor preda cei mai reprezentativi directori de creatie din Romania. Scoala ADC*RO vine in intampinarea nevoii de resurse din industria romaneasca de publicitate, cu scopul de a descoperi si de a modela tinerii cu potential.

Salary Survey Un proiect recent incheiat cu succes este a doua editie a studiului anual al salariilor din industria de publicitate, pentru anul 2007, la care au participat 22 de agentii de publicitate, media si relatii publice. Studiul aduce pe piata o intelegere clara si transparenta a nivelurilor salariale ce corespund tuturor pozitiilor importante din industrie.

Clubul de Media S-a creat clubul in care agentiile, de media sau integrate, pot dezbate deschis problemele specifice acestei ramuri. Acesta a luat demersuri cu privire la metoda de exprimare a politicilor de vanzari, la includerea agentiilor de media in studiul salarial si isi propune infiintarea unei scoli de media, care sa contribuie la dezvoltarea tinerilor care aspira la pozitii de media planning sau buying.

Studiul AdMarket De asemenea, UAPR a reactivat studiul AdMarket, care, pe langa un studiu perceptual, va introduce criterii rationale de apreciere a agentiilor, urmarind cresterea anuala, cifra de afaceri si profitabilitatea precum si premiile de creatie si de eficienta. Impreuna cu partenerii de la D&D Research se lucreaza la modificarea metodologiei studiului.

Ad'Or La solicitarea board-ului, agentiile membre UAPR si-au exprimat opinia fata de evolutia singurului festival de creatie romanesc, cu scopul de a gasi formula prin care sa se atraga toate agentiile romanesti. Decizia la care s-a ajuns este ca Ad'Or va exista in continuare, sub acelasi nume, dar cu un regulament modificat si cu o organizare mai eficienta. Pentru a rezolva aceste aspecte, insa, urmatorul Ad'Or va avea loc in primavara anului viitor, in luna martie.

BOARD-UL UAPR: Boardul UAPR este format din Stefan Iordache (COO Leo Burnett), Adrian Botan (Regional Creative Director la McCann-Erickson), Adrian Tuluca (General Manager la Propaganda), Catalina Cernica (Managing Director Graffiti BBDO), Victor Dobre (Director executiv al IAA), Felix Tataru (Director General al GMP), Cristi Grigorescu (Director de Media la Next Advertising) si Peter Jansen (Partner la Cohn&Jansen | Ashley&Holmes).

MEMBRI: In 2008 au aderat 8 membri noi: Starcom Mediavest Group, Bigger Group, Spoon, Utopium, Akox, Mediaedge:cia, Initiative, OMD, Papaya Advertising.

mai mult »

AdSubmission
Trimite-ne noile creatii UAPR

Cursuri EACA organizate de UAPR

Cand: 7, 13, 15 noiembrie Unde: sediul UAPR, Calea Victoriei 126Detalii: Uniunea Agentiilor de Publicitate din Romania va organiza trei noi cursuri European Association of Communications Agencies... vezi detalii »

EACA courses 2012

Cand: 21-29 iunie Unde: sediul UAPR, BucurestiDetalii: Uniunea Agentiilor de Publicitate din Romania, in parteneriat cu Scoala Internationala de Publicitate si Comunicare din cadrul Asociatiei Europene a... vezi detalii »