[Account Life] Andreea Abel: Cred că am depășit momentul Mad Men în care accounții erau cu listuța de to do și remindere :)

[Account Life] Andreea Abel: Cred că am depășit momentul Mad Men în care accounții erau cu listuța de to do și remindere :)

Andreea Abel, Account Director Ogilvy România, nu a urmat un traseu tradițional în publicitate, cu etape exact definite. În schimb, a lucrat în toate tipurile de proiecte, încă de la început. În primii șase ani, a experimentat și s-a antrenat în domenii conexe, de la PR, organizare de evenimente și sponsorizări & project management, apoi a făcut și BTL și ATL & digital, a coordonat conturi 360, până și-a găsit locul perfect.

Am înțeles că este super important pentru mine să pot controla procesul cap coadă și să pot integra toate disciplinele, pentru că, în felul acesta, potențialul unui brief crește exponențial. În plus, îmi place sa fiu în mijlocul tornadei :))

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Branduri

Oameni

Sectiune



Branded


Related