Publicis Romania este Agentia Anului la EFFIE AWARDS 2022

Publicis Romania este Agentia Anului la EFFIE AWARDS 2022
  • Publicis Romania a fost desemnata Agentia Anului la Effie Awards Romania 2022, in cadrul galei desfasurate aseara, 16 iunie, la Palatul Bragadiru;
  • Agentia a obtinut 13 trofee din cele 25 de nominalizari, pentru nu mai putin de 9 clienti diferiti: Carrefour, Ferrero, ORANGE, VISA, OLX, Accept, Autovit.ro, Opera Romana, Storia.ro, castigand la cele mai multe categorii din festival: Positive Change / Social Good, Marketing Disruptors, Telecomm, Seasonal Marketing, E-Commerce, Retail, Business to Business, Brand Experience.

“Spuneam acum ceva timp ca, daca vrem cu adevarat sa sporim valoarea brandurilor in piata, avem nevoie de idei si abordari diferite, care sa contribuie concret la valoarea pe care ele o aduc in viața noastra. Mai mult ca niciodata, brandurile mari au nevoie sa cultive aceasta latura de a face bine si de a aduce plus valoare in viata oamenilor. 

Cele mai mari motive de bucurie pentru noi sunt in primul rand ca brandurile noastre partenere au inteles aceasta noua realitate, dar si ca abordarile si procesul nostru de lucru a generat rezultate pentru atat de multi clienti diferiti, din categorii diferite, cu campanii diferite. S-a vazut acum, la EFFIE 2022, si se va vedea si mai departe.

Cum am mai spus si in ultimii doi ani, suntem agentia cu cei mai multi clienti fericiti”, Raluca Kovacs, Chief Strategy Officer, Publicis Romania. 

Campaniile premiate sunt: Kinder Halloween / Ferrero, Orange Solves the End of The World / ORANGE, Act for Good / Carrefour, Open the Romanian Wine to the World / Carrefour, Move the World Without Moving At All / OLX, Halfway Done / Storia.ro, SMALL big Business / VISA, Come out with me / Accept, 100 for 100 / Opera Romana. 

EFFIE AWARDS Romania recompenseaza cele mai eficiente campanii de comunicare din tara, un tribut adus parteneriatului dintre clienti si agentii. Procesul de jurizare din acest an a fost sustinut de peste 100 de specialisti in marketing si comunicare si prezidat de: ISLAM ELDESSOUKY, Global Creative Strategy Director, The Coca-Cola Company si SASAN SAEIDI, Global Client Leader, Wunderman Thompson Global. 

EFFIE Awards este un festival international sub licenta EFFIE Worldwide, Inc. EFFIE Awards a fost lansat in 1968, in SUA. Romanian EFFIE Awards este un eveniment de marca al industriei de marketing  si comunicare, organizat de International Advertising Association Romania (IAA Romania), in parteneriat cu Uniunea Agentiilor de Publicitate din Romania (UAPR).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Campanii

Festivaluri

SectiuneBranded


Related