The Institute anunta competitia si juriul Internetics 2013

Inscrierile in competitia celei de-a XIII-a editii Internetics au loc in perioada 17 iulie-30 august 2013.

Jurizarea proiectelor inscrise in competitie se face in septembrie, iar evenimentele Internetics 2013 vor avea loc in luna octombrie, in Bucuresti.

Proiectele vor putea fi inscrise in cele 3 categorii de concurs: Websites, microsites and blogs promoting brands, Online Media and Tools si Interactive  Campaigns ( Digital Component of an Integrated Campaign sau Digitally Led Campaign), prin completarea formularului in limba engleza, accesibil online, pe site.

Sectiunile de produse si servicii din categoriile Websites, microsites and blogs promoting brands si Interactive  Campaigns au fost reorganizate. Juriul competitiei va acorda Premiul Special Pentru Web Design unei lucrari inscrise in categoria "Site-uri, microsite-uri si bloguri de promovare", iar The Institute va acorda cele 3 distinctii pentru companiile si agentiile ce prezinta rezultate de exceptie in cadrul concursului:

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Sectiune



Branded


Related