McCann PR coordoneaza campania educationala Domestos, "Igiena acasa si la scoala"

Agentia de relatii publice McCann PR impreuna cu Domestos, marca internationala a companiei Unilever, au lansat campania educationala "Igiena acasa si la scoala". Proiectul isi propune sa devina o componenta esentiala in educarea si informarea copiilor cu varstele cuprinse intre 4 si 10 ani, precum si a cadrelor didactice si a parintilor, cu privire la principalele reguli de igiena acasa si la scoala.

"Campania "Igiena acasa si la scoala" demarata alaturi de reprezentantii companiei Unilever este nu numai o initiativa extrem de bine integrata pe platforma de comunicare a brandului Domestos, dar mai ales prin parteneriatul pe care l-am dezvoltat cu Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, aceasta campanie are toate sansele sa devina un punct de sprijin important in educatia si formarea tinerilor, precum si in schimbarea perceptiei si obiceiurilor parintilor", spune Imola Zoltan, Managing Partner McCann PR.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related