Propaganda da romanilor motive de aprovizionare in campania "Selgros.Merita."

Propaganda da romanilor motive de aprovizionare in campania "Selgros.Merita."

Propaganda semneaza prima campanie integrata pentru retailer-ul Selgros Romania, cont pe care agentia l-a adaugat in portofoliul de clienti incepand cu luna aprilie a acestui an. Campania "Selgros. Merita." isi propune sa comunice avantajele oferite de reteaua de magazine cash&carry atat pentru consumatorul final, cat si pentru revanzare, informeaza un comunicat de presa emis de agentie.

Directia strategica a plecat de la ideea ca oricat de puternica si diferentiatoare ar fi carmangeria in piata, in mod normal, oamenii nu merg la cumparaturi numai si numai pentru carne, mai ales atunci cand vorbim de un magazin de tipul cash&carry sau hypermarket. Cand fac un drum pana la un astfel de magazin, romanii merg sa isi faca aprovizionarea cu de toate, printre produse numarandu-se si carnea.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related