SENIORHYPER si Orbit Romania lanseaza aplicatia Zambet la minut

SENIORHYPER si Orbit Romania lanseaza aplicatia Zambet la minut

Orbit Romania lanseaza automatul de zambete, o aplicatie dezvoltata in totalitate de SENIORHYPER, care pune zambete in fotografiile utilizatorilor. Aplicatia „Zambete la minut” porneste de la premisa ca exista numeroase situatii in care zambetul este periclitat, situatii care trebuie eliminate din vietile utilizatorilor, informeaza un comunicat emis de GolinHarris.

Pentru a-si pune un zambet pe fata, utilizatorul trebuie sa incarce o poza, care va trece apoi printr-un automat de zambete, o masinarie care curata dintii, elimina resturile de mancare si aplica un zambet. In final, utilizatorul se poate inscrie intr-un concurs cu premii constand in: guma de mestecat Orbit pentru 3 luni sau un aparat foto instant.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Profero Bucuresti

Profero Bucuresti, afiliata la reteaua internationala MullenLowe Profero, este o agentie de digital advertising cu o experienta de peste 10 ani pe piata din Romania, atat cu branduri locale, cat si... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Branduri

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related