Toata lumea stie, Starlink si Neumarkt meserie!

Starlink si Bere Mures continua povestea celor 3 personaje Neumarkt printr-un nou spot TV. Cand toate in jurul lor se strica, Neumarkt le vine in ajutor cu 100.000 de PET-uri de bere, 1500 de truse meseriase si 12 Dacia Logan MCV sub deviza "Toata lumea stie, Neumarkt meserie!". Se stie ca orice barbat, macar o data in viata, a fost pus in situatia de a demonstra cat este de "meserias" reparand ceva prin casa. Spotul si-a propus sa ilustreze numai cateva dintre situatiile in care aceste tentative nu au avut sorti de izbanda, iar personajele au fost rapuse ori de vreo teava buclucasa, ori de vreun aragaz cu initiativa. In final, insa, tot ceea ce conteaza este intentia, pentru ca Neumarkt ii reuneste pe toti la un pahar de bere buna.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune


Comentarii

ion caragea
acum 16 ani
Vreau sa va spun ca Horatiu Chirtes nu este cel care a realizat promotia la Neumarkt si ca aceasta promotie a fost gandita de altii cu mult inaintea venirii lui la bere mures. El nu este decat un fandosit si un lingau care nu stie decat sa profite de pe urma muncii altora. Stiu ce vorbesc si este purul adevar. Asa ca atunci cand mai ridicati pe cineva in slavi sa va documentati bine altadata.


Branded


Related