Timisoreana si Mercury Promotions au sarbatorit traditia primei beri romanesti alaturi de 600.000 de romani

Mercury Promotions este agentia de publicitate care a dezvoltat campania "Serbarile Timisoreana", un proiect inovator al companiei Ursus Breweries. Din succesul festivalului berii Timisoreana, ajuns la a zecea editie in Timisoara, s-au nascut "Serbarile Timisoreana". Timp de 37 de zile, "Serbarile Timisoreana" au strabatut peste 6.500 km, sarbatoarea ajungand in 6 orase: Timisoara, Iasi, Buzau, Pitesti, Giurgiu si Baia Mare. In cadrul acestei campanii,

Mercury Promotions a derulat toate activitatile de BTL si PR.
In fiecare oras, evenimentul a fost promovat printr-o parada medievala care a strabatut principalele artere timp de doua zile invitand locuitorii la sarbatoare. "Serbarile Timisoreana" au oferit publicului participant concerte ale unor trupe cunoscute precum Cargo, Iris, Zdob si Zdub, Vama Veche, Voltaj, Dana, Simplu, Timpuri Noi, Taxi, Praf in Ochi, Spin, Impact, Hi-Q si Andreea Balan, dar si ale ansamblurilor folclorice locale, jocuri si concursuri cu premii Timisoreana si, nu in ultimul rand, spectacolul de artificii sincronizate pe muzica ce au incheiat spectaculos prezenta Timisoreana in fiecare oras vizitat.
Conceptul creativ face ca aceasta campanie integrata cu caracter national sa fie una cu adevarat speciala. "Serbarile Timisoreana" au reusit sa fie mai mult decat un festival de bere. Aici s-a spus povestea primei beri romanesti, Maestrul Berar, un fierar, un olar, un dogar si un agricultor au readus atmosfera secolului XVIII in spatiul Serbarilor Timisoreana si au ilustrat etapele de producere a berii in acele timpuri in cadrul unei reproduceri simbolice a primei fabrici de bere Timisoreana. Decorul festivalului reprezinta un document al acelor timpuri, locatia redand atmosfera anului 1718.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related