Senior Digital Account Manager @ WoPA

Anunt valabil pana la data de 2021-12-18
Companie: WoPA
Specializare: Social Media, Marketing, Digital, Account
Tip job: Full Time
Nivel: Senior

Pentru că trăim în era digitală, fără un account expert pe digital în echipă, nici nu ne mai ridicăm din pat dimineața la cafeluță.

Așadar, ne trebuie om care, pe lângă skilluri de client service, are între 3-5 ani experiență intr-o agentie de digital, înțelege cum se face un landing page și cunoaște diferențele între front-end design și funcționalitățile de back-end.
Este la curent cu piața de influenceri și alături de echipa de social media poate coordona campanii pe Facebook, Instagram sau TikTok. Înțelege, desigur, și cifrele sau graficele din platformele de social media.

Are experiență în coordonarea echipei creative și a programatorilor atunci când sunt implicate ambele echipe iar un pic de experiență în ATL și coordonarea de proiecte care implică AV nu ar strica (dar nu este obligatoriu).

Pare o listă lungă dar e de fapt scurtă pentru cei care se încadrează deja în profilul accountului de digital. Punem și noi pe masă pe lângă clasicile, bani & sediu și colegi mișto & clienți destupați.

Vă așteptăm la cafeluță!

Aplica la acest job

Branded


Related