Lowe PR pe shortlist EMEA Sabre Awards 2008

Transpiratia strica reputatia creata de Lowe PR si Unilever este singura campanie romaneasca aflata pe shortlist-ul clasamentului Sabre 2008 la sectiunea Fashion & Beauty. Campania este deja castigatoare a Golden PR Award for Excellence, PR Awards 2008.

"O nominalizare la Sabre este, pentru orice profesionist in PR, confirmarea deplina a creativitatii si a executiei fara cusur. Campania Transpiratia strica reputatia este un prag in evolutia Lowe PR, un prag pe care l-am trecut bucurosi alaturi de clientul Unilever/ Rexona. Multumim echipei Unilever pentru ca ne-au lasat sa le fim partener intru excelenta. Si multumim colegilor de la Lowe & Partners si eLowe, alaturi de care am derulat aceasta campanie unica", declara Hortensia Nastase, Managing Director Lowe PR.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Medic One Communication

Founded in 1999 by MD Oana Cociasu together with Veronica Savanciuc and other partners, Medic One is the first full-service communication agency in Romania to exclusively dedicate its activity to medical... vezi detalii »

Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related