Zenith Media confirma pozitia de lider pe piata de media din Romania

Zenith Media este si in 2008, pentru al treilea an consecutiv, cea mai mare agentie de media din Romania, conform celui mai recent raport eliberat de RECMA, instrumentul de masura al performantei companiilor din domeniu.

2008 RECMA Global Billings Rankings plaseaza Zenith Media pe primul loc in topul agentiilor de media, succesul fiind confirmat si de raportul de bilant pe anul 2008 eliberat de Ministerul Finantelor care furnizeaza datele conform carora Zenith Media inregistreaza 62,6 milioane de euro, cea mai mare cifra de afaceri in 2008, in crestere cu aproape 10 milioane fata de anul precedent.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Zenith

Zenith este The ROI Agency. Printr-o combinatie unica de date, tehnologie si specialisti in domeniu, facem fata chiar si celor mai complexe provocari si contribuim activ la cresterea business-urilor clientilor... vezi detalii »

Oameni

Sectiune



Branded


Related