Peroni Nastro Azzurro lanseaza prima promotie nationala destinata consumatorilor

Incepand cu luna octombrie, Peroni Nastro Azzurro, berea premium autentic italiana a SAB Miller si Ursus Breweries, reinvie Aperitivo Peroni, experienta stilului de viata italian, intr-o selectie de baruri si restaurante premium din Bucuresti si din tara si deruleaza prima promotie nationala destinata consumatorilor.

Intitulata "Descopera savoarea Italiei", promotia se deruleaza in perioada 1 octombrie - 15 noiembrie in retailul modern si traditional precum si in segmentul HORECA si are un mecanism foarte simplu: trimiterea prin SMS a codului de sub inelul dozei de 0.5 l sau de pe spatele oricarei etichete de pe sticla Peroni Nastro Azzurro de 0.33 si 0.5l la numarul 1859, sau inscrierea acestuia pe site-ul www.aperitivo-peroni.ro. In fiecare ora, poate fi castigat unul din cele 736 pachete Aperitivo Peroni si zilnic, unul din cele 46 ceasuri unisex Emporio Armani. Marele premiu, constand intr-un week-end culinar in Italia pentru castigator si inca trei prieteni, va fi acordat in urma unei trageri la sorti.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related