Ogilvy Group lanseaza OgilvyEarth

Ogilvy Group Romania anunta lansarea unei noi specializari, unice pe piata locala de comunicare, OgilvyEarth, cu scopul de a sustine companiile din Romania in dezvoltarea unei viziuni sustenabile de business si a unor programe de comunicare orientate catre viitor.

"Tranzitia dinspre 'green sau social marketing' catre notiunea de sustenabilitate ca motor al unei cresteri economice responsabile a devenit preocuparea liderilor din intreaga lume." afirma Manuela Necula, Head of Country Ogilvy Group. "In era generatiei G - G de la generozitate - in care loialitatea consumatorilor se indreapta catre companiile ale caror brand-uri isi demonstreaza nu numai valorile intrinsece, ci si adanca preocupare fata de mediu si societate, companiile trebuie sa isi demonstreze calitatile de lideri si printr-o dezvoltare sustenabila."

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

Branduri

SectiuneRelated