Rogalski Grigoriu Public Relations, dublu premiata la Gala IPRA - Golden World Awards

Maine, in cadrul Galei IPRA (International Public Relations Association), Golden World Awards, care va avea loc la Londra, Rogalski Grigoriu Public Relations va primi o dubla distinctie pentru campania "What a fun time to be here!", respectiv lansarea oficiala a Romaniei in Second Life, prin proiectul pilot "Virtual Bucharest". Golden World Awards Gala, organizata de IPRA (Organizatia Internationala de Relatii Publice (www.ipra.org), inseamna competitia in care sunt evaluate cele mai creative si eficiente campanii de Relatii Publice din toata lumea.

"What a fun time to be here!' este singura campanie premiata la doua categorii in cadrul Galei IPRA de anul acesta, juriul optand pentru 30 de finalisti dintr-o lista initiala de 342 de campanii inscrise, din toata lumea. Cele doua categorii la care campania 'What a fun time to be here!' a fost premiata sunt printre cele mai disputate. Prima, "PR on a Shoestring" apreciaza campanile foarte complexe, in timp ce a doua, "e-PR / Use of Internet", premiaza cele mai creative campanii in care s-au folosit instrumentele online.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Sectiune



Branded


Related