Concluziile conferintei Marketing 360 - viitorul apartine celor care se adapteaza

Dupa o perioada de crestere exponentiala si dezvoltare intr-un context economic favorabil, anul 2009 a lansat specialistilor din industria de marketing & advertising provocarea de a-si regandi vechiile strategii, tactici si abordari in construirea si comunicarea brandurilor. Capacitatea de adaptare rapida la noul context devine, astfel, factorul care va face diferenta in vitorul apropiat.

Despre noile tendinte si provocarile actuale ale industriei de profil au discutat pe larg cei 30 de specialisti invitati in cadrul celei de-a doua editii Marketing 360, un eveniment de o zi, dedicat solutiilor concrete si strategiilor solide adaptate realitatii pietei de astazi.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Interactions

INTERACTIONS este o agentie de comunicare interactiva si eCRM fondata in 2009. INTERACTIONS este un partener de cursa lunga: parteneriatul dintre agentie si clientii majori depaseste in media cifra de 3 ani, recordul... vezi detalii »

Kubis

Kubis is an integrated communication agency, digitally led, performance driven. Half geek, half creative. We produce content into the right consumer context. A context shaped more and more by technology which... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related