Mercury360 a organizat The Real Underground Party pentru Grolsch

Joi noapte s-a intamplat, dupa luni bune de pregatiri, The Real Underground Party - prima petrecere la metrou organizata in Romania, totul datorita Grolsch, Proud Sponsor of the Experimentalists.

Grolsch cauta un mod non-conformist de intra in legatura cu publicul romanesc cu ocazia evenimentului de lansare oficiala. L-a gasit, dupa ce brieful a fost trimis celor de la Mercury360 care au dezvoltat, de la concept la implementarea solicitanta, evenimentul din noaptea de 27 spre 28 mai.

Un brand non-conformist, nu degeaba numit "berea artelor contemporane" in lume, o echipa perseverenta si extrem de motivata de personalitatea brandului si o comunitate artistica si creativa dornica sa participe - ca expozant sau simplu privitor - intr-un proiect original, acestea sunt elementele cheie care explica succesul "The Real Underground Party".

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related