Wrigley lanseaza Orbit Professional White

In urma succesului inregistrat de gama Orbit Professional pe piata din Romania, compania Wrigley lanseaza un nou produs: Orbit Professional White, cu un gust minunat si microgranule cu actiune eficienta de albire a dintilor.
Produsul contine o formula imbunatatita care ofera o senzatie puternica de curatare si se adreseaza acelui segment de consumatori preocupati de mentinerea dintilor albi ca parte a programului zilnic de ingrijire orala. |n plus, Orbit Proffesional White confera proprietati anticarie, de prevenire si inlaturare a petelor, dar si de prevenire a formarii de tartru.

Medicii stomatologi recomanda mestecarea cu regularitate a gumei Orbit Professional White, fara zahar, ca modalitate ideala pentru a indeparta petele nedorite si a mentine dintii albi.
Orbit Professional White este prezentat in acelasi ambalaj modern si atractiv tip "blister" ce contine 10 pastile ambalate individual, fiind usor de manevrat de catre consumatori.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune



Branded


Related