Soluţia de chill pentru sărbători, semnată de Kubis pentru URSUS Cooler

Soluţia de chill pentru sărbători, semnată de Kubis pentru URSUS Cooler

Aaaah, Crăciunul! Acea perioadă a anului în care ne punem notificările pe silent, ne tolănim liniştiţi pe un fotoliu, respirăm adânc, dăm play la o colindă şi spunem în sfârşit „pa-pa” alergăturii...

Nu? Păi, nu chiar. Pentru că mai întâi, mai avem trecut de peste un hop: cumpărăturile de Crăciun. În fiecare an, jurăm că n-o să le mai lăsăm pe ultima sută de metri, dar cumva, ceva-ceva se întâmplă şi ne trezim iar că stăm la cozi, că dăm claxoane prin trafic, că alergăm prin mall cu liste, listuţe, plase şi plăsuţe, că ne întrebăm „ce mărime îi vine bine?” şi „pe roşu nu aveţi?” fix cu două zile înainte de Crăciun!

Dar chill, chill... hai să respirăm adânc, s-au gândit oamenii Kubis la o soluţie în spiritul Cooler. Mai ales că-l apucase o criză de cadoutită până şi pe Maestrul Chill-ului, Costel.  

Cum s-a rezolvat? Simplu: cu voie bună, nişte rime simpatice marca Alex Ştefănescu şi un mesaj de bun simţ – „Crăciunul ăsta, cadoul meu e chill-ul tău”.

Mai pe româneşte, nu e despre cadouri, fraţilor! E despre oameni. Şi despre momente chill de sărbători, petrecute împreună. Aşa că invitaţia Cooler a fost simplă: zi-le şi tu celor dragi că nu-i nevoie de cadou anul ăsta. Şi cere în schimb o sesiune de chill personalizată, pentru amândoi.

A venit şi Cooler cu nişte idei, dar le-a dat ocazia şi oamenilor să ceară ceva mai pe sufletul lor: cartoanele pot fi personalizate uşor cu mesajul dorit şi trimise la pachet cu colinda lui Alex Ştefănescu, din câteva click-uri.

De fapt, convingeţi-vă singuri: intraţi pe dozadecooler.ro, ascultaţi colinda, alegeţi-vă o activitate chill pe post de cadou, trimiteţi-o cuiva drag şi gata! Tocmai v-aţi asigurat un Crăciun fără stres.

 

Sărbători fericite, chill-ul să fie cu voi!

Semnat,

Echipa URSUS Cooler & Kubis Interactive: 

Ursus Breweries
Premium Brands Director: Victor Teiosanu
Brand Manager: Ingrid Viulet
Brand Manager: Catalin Cirstea 

Digital – Kubis Interactive
Creative Director: Laura Nedelschi
Strategic Planner: Stefania Bercu                                                                   
Group Creative Director: Alexandra Horvath
Senior Art Director: Alina Radut
Illustrations: Victor Firan
Group Account Director: Cristina Schitco
Account Manager: Florina Simon
Social Media Manager: Madalina Ioan
End end developer: Paul Argesanu
Front end developer: Daniel Ivan 

Media – Media Investment:
Digital manager: Zoltan Barti
Digital manager: Dora Parfene
Digital Manager: Veronica Postelnicu
Media director: Virginia Nutuloiu 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Kubis

KUBIS is a creative agency led by curiosity. Vigilant and open-minded, we feed our minds with science and our hearts with fiction. We like to go bold, we want to go big, and we like to go first. Our ideas are... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related