Voxline a lansat jocul multiplayer online JuicyVille, pentru Wrigley

Compania Voxline Communication a creat si implementat pentru Wrigley Romania, cu ocazia campaniei de toamna “Juicy Fruit Jellies Pregateste-te sa fii mare”, un joc prin care utilizatorii se lupta pentru suprematia JuicyVille - oraselul virtual. Jocul se desfasoara intre 1 octombrie si 5 decembrie 2010, iar castigatorii au sansa sa intre in posesia unui Macbook si 50 de Juicypack-uri prin tragere la sorti.

JuicyVille este un joc multiplayer cu elemente RPG (Role Playing Game), care integreaza elemente specifice produselor JuicyFruit Jellies (cum ar fi avatarurile, ambalajele produselor si locatiile din joc) intr-un joc de dezvoltare personala cu aspecte amuzante, competitionale dar si educative, care permite abordarea de strategii diferite de joc. Jocul se adreseaza tuturor consumatorilor JuicyFruit Jellies carora le plac jocurile RPG. Poate fi accesat de pe orice calculator cu acces internet, la adresa www.juicyville.ro

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related