Juriul competitiei “10 ani de creativitate romaneasca”, format din 32 de creativi de renume din Romania

10 ani de creativitate romaneasca, eveniment organizat de The Institute si Uniunea Agentiilor de Publicitate din Romania (UAPR), in colaborare cu Art Directors Club Romania (ADC*RO), anunta componenta juriului care va avea sarcina de a evalua cele mai bune lucrari ale publicitatii romanesti din ultimii zece ani. Un comunicat emis de Millenium People anunta ca printre criterii se afla: o strategie inovatoare, o idee originala si o executie de calitate si ca se vor premia lucrari care raman reprezentative pentru categoria lor.

Membrii juriului “10 ani de creativitate romaneasca” sunt: Adrian Preda – MRM, Adrian Botan – McCann Erickson Bucharest, Alina Gavrila-Bortun – Gavrila si Asociatii, Andrei Tripsa – Three, Bogdan Moraru – Propaganda, Bogdan Naumovici – 23 Communication Ideas, Carmen Tiderle – Leo Burnett & Target, Catalin Rusu – Rusu+Bortun Brand Growers, Claudiu Dobrita– DraftFCB Bucharest, Codin Caradimu – CAP, Corina Bacanu – DDB Bucharest, Costin Popescu – CAP, Cristian KIT Paul – Brandient, Cristian Munteanu – TBWA, Dani Macarie – Ogilvy Group, Dragos Coman  - Carioca, Ema Prisca – Grey Worldwide Bucharest, Emilian Arsenoaiei – Arsenoaiei & Matasel, Liviu David – Next Advertising, Liviu Turcanu – Mercury 360, Lucian Georgescu – GAV, Marius Ursache – Grapefruit, Mihai Fetcu – Lowe&Partners, Mihai Gongu- Graffiti BBDO, Octav Gheorghe – Gavrila si Asociatii, Laura Iane – Saatchi&Saatchi, Raluca Feher – CAP, Razvan Capanescu – Publicis Romania, Sorin Tranca – Friends Advertising, Stefan Vasilachi – GMP, Titus Dumitrescu – Ogilvy Romania, Vali Suciu – Odyssey Communication.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Rusu+Bortun

Rusu+Bortun este o agentie de strategie si manifestare creativa de brand. Conform Art Directors Club, Rusu+Bortun este printre cele mai creative agentii din Romania in 2022. Din 2008, Rusu+Bortun integreaza servicii... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related