Red Cell/141 a realizat pentru SABMiller noua campanie de imagine

Agentia de publicitate RedCell/141 anunta lansarea unei noi campanii de imagine pentru brandul Ciucas detinut de Compania SABMiller, proprietara fabricii Aurora SA, producatoare a berii Ciucas. Berea Ciucas, marca locala recunoscuta, este din mai 2004 cea mai proaspata prezenta in portofoliul SABMiller, fiind lider de piata in teritoriul sau traditional, judetele Brasov si Prahova.

Cea mai noua campanie publicitara pentru Ciucas conceputa de RedCell/141 cuprinde doua spoturi TV de 20 de secunde, precum si patru variante creative pentru afisaj exterior si declinarea acestora in diferite materiale promotionale destinate punctelor de vanzare. Fiind o bere locala, sunt vizati in principal consumatorii din regiunile Brasov, Ploiesti si Valea Prahovei care vor vedea spoturile video si creatiile outdoor prin intermediul televiziunilor locale si panotajului din cele doua judete.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related