Pestele, puiul si rufele sau femeia muncitoare cu DIAMOND se tine

In perioada februarie - aprilie, Lowe continua comunicarea brandului Diamond al legendarului producator Adesgo prin campania de imagine 2006, care include un spot TV cu trei finaluri diferite: Pestele, Puiul si Rufele.

"Campania "Diamond te face sa te simti femeie in orice situatie!" se adreseaza femeilor active, tinere, din mediul urban, cu picioarele pe pamant, in pas cu moda, fara a fi insa fashion-victims. Obiectivele camapaniei sunt legate de stimularea vanzarilor prin consolidarea marcii Diamond ca expresie a modernitatii.", Oana Radu, Account Manager Lowe.

"Cele mai palpitante scene au fost cele trei finaluri, dintre care castiga detasat cel cu gaina jumulita. Biata gaina a fost adormita bine si apoi acoperita maiastru de fulgi care nu-i apartineau si pe care actrita se prefacea ca-i smulge cu un profesionalism de care n-as fi banuit-o. Gaina nu a pierdut nici un fulg propriu, prin urmare. Din pacate, pestele nu a impartasit aceeasi soarta, lui i-au zburat solzii pe bune si, de atunci, i-am pierdut urma. Se banuieste ca motanul, colegul de cadru, i-ar fi venit de hac in cele din urma. ", Mihai Coliban, Creative Director Lowe.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related