Cartea de bucate de poveste, lansata in cadrul seriei de evenimente care au sarbatorit noua decenii de Scandia

Cartea de bucate de poveste, lansata in cadrul seriei de evenimente care au sarbatorit noua decenii de Scandia

[Update] Cu ocazia implinirii a 90 de ani, Scandia a realizat pe 29 iunie o serie de evenimente in orasele Bucuresti, Sibiu, Brasov, Cluj-Napoca si Constanta, in cadrul careia a fost lansata o carte de bucate de poveste cuprinzand retetele a zece preparate din bucucataria conacului cu dichis, informeaza un comunicat emis de Graffiti PR. Cartea de bucate de 2,60 X 1,80 m, creata in stilul anului 1920, a fost insotita de bucatarul Vladut Florica si Alexandra Bucur (Marketing Manager, Scandia).

"Sarbatorim un eveniment special: 90 de ani de existenta a companiei Scandia Sibiu, 90 de ani impreuna cu consumatorii. Dat fiind ca mare parte din valorile si traditia Sibiului se regaseste in ADN-ul companiei noastre, dorim ca, in semn de recunostinta si multumire pentru Sibiu, sa facem un cadou atat orasului, cat si sibienilor- este vorba de o carte de bucate care ne reprezinta! Doresc sa multumesc public Sibiului pentru gazduirea pe care ne-a oferit-o", a declarat Andrei Ursulescu (CEO Scandia) in cadrul evenimentului.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related