Campania Praktiker le arata cumparatorilor cum sa-si faca singuri norocul

Campania Praktiker le arata cumparatorilor cum sa-si faca singuri norocul

Cu ocazia implinirii a zece ani de existenta pe piata romaneasca, Praktiker a lansat campania promotionala "Cosarii va ureaza spor la premii" creata de Lowe&Partners, informeaza un comunicat emis de GolinHarris. Campania cuprinde executii TV, OOH, print, radio si in-store, componenta online fiind realizata de Hyperactive, iar cea de PR gestionata de GolinHarris.

Campania transmite mesajul potrivit caruia consumatorii nu mai au nevoie de ajutoarele traditionale ale norocului (trifoi cu patru foi, cosar sau potcoava) pentru ca pot atrage norocul singuri facand cumparaturi de peste 100 de lei, intre 6 si 26 septembrie. Astfel cosarii, odata simbolul norocului, pot doar sa le ureze consumatorilor spor la cumparaturi.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related