Oana Pellea – noua voce din campania Vodafone ce sustine comunitatea celor implicati in salvarea cailor salbatici de la Letea

Oana Pellea – noua voce din campania Vodafone ce sustine comunitatea celor implicati in salvarea cailor salbatici de la Letea

Continuand noua directie lansata in luna mai de a fi aproape de comunitatiile care actioneaza spre un bine comun, McCann Erickson semneaza o noua campanie de comunicare pentru Vodafone Romania dedicata promotiei de toamna "Cu 50% mai mult", informeaza un comunicat de presa emis de companie. Campania include, pe langa spotul TV, si comunicare in mediile print, radio, OOH, retail/POSM, online si PR si se adreseaza atat utilizatorilor cartelei Vodafone, cat si abonatilor.

Spotul TV "Caii de la Letea", ce este narat de actrita Oana Pellea, va fi lansat in aceasta seara pe principalele posturi TV si poate fi urmarit deja online. Mesajul spotului este unul social, reflectand implicarea de care au dat dovada oamenii in social media (Facebook, Twitter si bloguri) in cazul salvarii cailor salbatici de la Letea din perioada mai-iunie 2011. Incepand de pe Facebook, miscarea de salvare a ajuns in doar cateva ore stirea principala a tuturor canalelor de stiri romanesti, avand ecouri chiar si in presa internationala.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related