Google are un simt al umorului impecabil

Google are un simt al umorului impecabil

Din multe puncte de vedere Google e un brand sublim. Nu neaparat cand hotaraste sa ingroape unele dintre cele mai folositoare servicii pe care le are, dar, hei, cine e perfect? Cum sa nu iubesti un brand care investeste atata seriozitate in a crea poanta perfecta, care iti da impresia ca o face doar pentru ca e distractiv si pentru ca poate si care face atat de multe pentru a mai da niste imbolduri hohotului generalizat de 1 aprilie? Realist vorbind, stim cu totii ca glumele lui Google sunt rezultatul unei abile strategii de PR. Totusi Google ruleaza asa de fin incat noua, oamenilor din public, aproape ne vine la indemana sa credem ca gigantul are o pofta reala si autentica de a rade sincer.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune


Comentarii

Daniel Vasile
acum 11 ani
Google knows better ;)
Me-Who Gabriel
acum 11 ani
recunosc.... ieri dimineatza am fost printre primii 200 care au mirosit notebook-ul pana intradevar simteam ceva.... :))))) am muscat-o frumos dar m-am distrat de minune..... ce_a mai frumoasa pacaleala


Branded


Related