Contul de media al producatorului de dulciuri Storck a fost castigat de MEC Romania

In urma unui pitch desfasurat pe durata a patru luni, contul de media al clientului Storck a fost castigat de MEC Romania, anunta un comunicat emis de agentie. Anterior, contul a fost detinut de Zenith.

In 2013, Storck urmareste sa isi creasca vanzarile si vizibilitatea in randul consumatorilor de ciocolata, astfel ca MEC Romania va implementa o serie de proiecte speciale difuzate pe un mix nou de canale media pentru a ii oferi publicului o experienta imbogatita. Azi se lanseaza o noua campanie de promovare pentru Toffifee si Merci, cele mai cunoscute branduri Strock din Romania.

“MEC Romania s-a diferentiat de restul agentiilor prin strategia integrata de comunicare, planificare si optimizare continua a campaniilor pe care a propus-o. Mai mult, atat ideile inovatoare, cat si studiile calitative si cantitative din spatele strategiei i-au favorizat in fata celorlalte agentii competitoare”, a spus Agnes Szuts (Marketing Manager, Storck).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Subiecte

Sectiune

DictionarRelated