UAPR organizeaza intalniri intre managerii agentiilor si studentii din industria de comunicare

Uniunea Agentiilor din Romania organizeaza o serie de intalniri intre managerii si studentii din industria de comunicare, in cadrul carora tinerii pot afla ce inseamna sa lucreze intr-o agentie si care sunt oportunitatile de angajare, informeaza un comunicat emis de Saatchi&Saatchi PR. Intalnirile au inceput sa fie organizate incepand cu luna aprilie.

La intalnirile precedente studentii i-au cunoscut pe Radu Florescu (Presedinte UAPR si CEO Centrade Saatchi & Saatchi Romania), Lucian Georgescu (Managing Partner, GAV) si Claudia Chirilescu (Managing Partner, Spoon Media).

Pe 14 mai studentii vor putea discuta cu Adrian Botan (VP Creative Excellence, McCann Erickson CEE) si pe 3 iunie cu Ionut Harabagiu (COO, Brand Support).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol


Spoon Media

Spoon a inceput in 2003 ca o agentie de strategie de media dar a evoluat diversificandu-si serviciile catre o agentie de comunicare digitala si media. Obiectivul Spoon este sa combine experienta de analisti de date... vezi detalii »

GAV

GAV is a leading Romanian independent communications company. After more than a decade of setting industry standards, including the first successful local cultural marketing business model, we introduced GAV... vezi detalii »

SectiuneRelated