Cele mai bune printuri romanesti din ultimii 10 ani (2002-2011)

Cele mai bune printuri romanesti din ultimii 10 ani (2002-2011)

Sotronul pe care il joci pe trepte dupa ce te energizezi cu Prigat, intamplarile jenante dar amuzante pe care le poti evita luand un Furazolidon la timp sau evenimente importante din istorie ilustrate simplist cu stickmeni in campania pentru Dosarele Istoriei, au fost cateva dintre povestile spuse in printurile publicitatii romanesti din ultimul deceniu.

Agentiile premiate la Gala „10 ani de creativitate romaneasca” au fost: Graffiti BBDO (pentru Dosarele Istoriei), Publicis (pentru Nissan, Beretta Centrale Termice), Grey-G2 Romania (pentru Eastpak, Clicknet), Saatchi & Saatchi Romania (pentru Ariel, Sony Ericsson Walkman), Propaganda (pentru Dulcolax, Furazolidon) si Leo Burnett Group (pentru Prigat, Western Union).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Geometry

Suntem o agentie full service, parte a grupului WPP, care functioneaza pe piata romaneasca din 1992. Prietenii mai vechi ne stiu dupa numele anterioare (Grey, respectiv G2). Din iunie 2013 a luat nastere un nou grup... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune

DictionarRelated