Cele mai bune campanii integrate romanesti din ultimii 10 ani (2002-2011)

Cele mai bune campanii integrate romanesti din ultimii 10 ani (2002-2011)

"Ziua Barbatului", "Mai mult fruct, mai multa energie", "Fotbal Adevarat", "1din8 femei", "Campania Antimitocanie", "Nu taia padurea ca-n codru!" sunt doar cateva dintre campaniile integrate premiate la Gala "10 ani de creativitate romaneasca".

Premiile s-au dus la Leo Burnett (pentru Muzeul Antipa, Bergenbier, Prigat, si Avon), GMP&Webstyler (pentru Timisoreana), Grey-G2 (pentru Agentia de Monitorizare a Presei), Publicis (pentru Bitdefender), Propaganda (pentru Radio Guerrilla) si Lowe&Partners (pentru Dakino).

Premiata ca BEST OF la categoria Campanii Integrate a fost: Bergenbier - "Ziua barbatului" semnata Leo Burnett.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Propaganda

Vrem. Vrem mai mult. Vrem mereu mai mult, mereu mai inteligent, mereu mai nefacut, mereu mai special, mereu mai simplu si mai firesc. Vrem cu o incapatanare si o insistenta sacaitoare sa facem lucrurile cu cap si... vezi detalii »

Campanii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related