Oana Bulexa si Johan Ohlson in juriul Eurobest 2013

Oana Bulexa si Johan Ohlson in juriul Eurobest 2013

Industria de comunicare din Romania va fi reprezentata in cadrul juriului Eurobest 2013 de catre Oana Bulexa (Managing Director, The Practice) pentru categoria PR, si de Johan Ohlson (Creative Director, Saatchi&Saatchi) pentru categoria radio&outdoor, informeaza un comunicat din partea The Alternative School for Creative Thinking. Mihai Gongu (Creative Director, GMP) si Mircea Tomescu (Managing Director, Graffiti PR) s-au regasit si ei pe shortlist-ul nominalizarilor pentru juriu. Editia de anul acesta a Eurobest va avea loc in Lisabona, la inceputul lunii decembrie.

Oana Bulexa are o experienta de 12 ani in domeniul comunicarii, dintre care 8 petrecuti la The Practice pe pozitii cu responsabilitati din ce in ce mai mari: de la Consultant la Consumer Practice Director, apoi Head of PR Department pana la pozitia curenta de Managing Director, pe care o ocupa de la inceputul anului. Proiectele coordonate de ea au fost printre cele mai premiate campanii ale The Practice. Printre premiile obtinute se numara un Silver PR Lion in 2010 si o serie de distinctii in 2008, 2010, 2011, 2012, 2013 in cadrul EMEA SABRE Awards. Ziua Barbatului, campania pro-optimism pentru pufuletii Gusto, sau 100 de ambasadori ai valorilor olimpice sunt printre campaniile premiate la care a lucrat Oana.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Campanii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related