Raportul Media Recap #2: cele mai importante subiecte din industria de comunicare din 2013

Raportul Media Recap #2: cele mai importante subiecte din industria de comunicare din 2013

The Bridge, hub-ul de expertiza digitala al GolinHarris, in colaborare cu bloggerul Alex Ciuca (hoinaru.ro) au lansat, pentru al doilea an consecutiv, raportul Media Recap, care contine cele mai relevante evenimente si studii de caz din social media in 2013, informeaza un comunicat emis de agentia de PR. Media Recap are la baza o serie de articole publicate saptamanal pe blogul Hoinaru.ro, la rubrica "Sunday's Media Recap" si reuneste cele mai importante subiecte din industria de comunicare atat, pe plan local cat si international.

“Anul acesta se implinesc 10 ani de la aparitia Facebook, reteaua de social media care a schimbat semnificativ modul in care functioneaza industria de comunicare. Prezenta in social media a devenit parte integranta a strategiilor de comunicare de succes, un imperativ  pentru brandurile care doresc sa fie vizibile pentru consumatori si care isi propun sa se angajeze intr-un dialog constant cu acestia. 2014 va fi interesant din perspectiva social media, un an in care modificarile anuntate si implementate de cele mai importante retele de social media vor determina regandirea prezentei si repozitionarea brandurilor in acest mediu. Va fi un an in care se va pune din ce in ce mai mult accent pe creativitate in oferirea de experiente adaptate retelelor de socializare unde sunt prezenti consumatorii”, a declarat Raluca Duta (Community Manager, GolinHarris Bucuresti).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Cohn&Jansen JWT

We're always looking for relevant and visible ideas that take into account the cultural and social context of the world we’re in. Strategy & planningWe turn insights into relevant communication strategies.... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Festivaluri

Subiecte

SectiuneBranded


Related