Raportul Media Recap #2: cele mai importante subiecte din industria de comunicare din 2013

Raportul Media Recap #2: cele mai importante subiecte din industria de comunicare din 2013

The Bridge, hub-ul de expertiza digitala al GolinHarris, in colaborare cu bloggerul Alex Ciuca (hoinaru.ro) au lansat, pentru al doilea an consecutiv, raportul Media Recap, care contine cele mai relevante evenimente si studii de caz din social media in 2013, informeaza un comunicat emis de agentia de PR. Media Recap are la baza o serie de articole publicate saptamanal pe blogul Hoinaru.ro, la rubrica "Sunday's Media Recap" si reuneste cele mai importante subiecte din industria de comunicare atat, pe plan local cat si international.

“Anul acesta se implinesc 10 ani de la aparitia Facebook, reteaua de social media care a schimbat semnificativ modul in care functioneaza industria de comunicare. Prezenta in social media a devenit parte integranta a strategiilor de comunicare de succes, un imperativ  pentru brandurile care doresc sa fie vizibile pentru consumatori si care isi propun sa se angajeze intr-un dialog constant cu acestia. 2014 va fi interesant din perspectiva social media, un an in care modificarile anuntate si implementate de cele mai importante retele de social media vor determina regandirea prezentei si repozitionarea brandurilor in acest mediu. Va fi un an in care se va pune din ce in ce mai mult accent pe creativitate in oferirea de experiente adaptate retelelor de socializare unde sunt prezenti consumatorii”, a declarat Raluca Duta (Community Manager, GolinHarris Bucuresti).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related