Teodora Migdalovici si eforturile de lobby care aduc reprezentanti romani in juriile competitiilor IAF

Teodora Migdalovici si eforturile de lobby care aduc reprezentanti romani in juriile competitiilor IAF

Pentru prima oara in istoria competitiilor International Advertising Festival (IAF - platforma britanica care organizeaza anual Cannes Lions, Eurobest, Dubai Lynx si Spikes Asia), presedintele juriului unei categorii a fost din Romania. S-a intamplat la a opta editie Dubai Lynx, unde Gabriela Lungu a condus juriul de PR, categorie in care a jurizat alaturi de Monica Jitariuc si 5 delegati internationali. O performanta cladita pe eforturile anterioare, atat ale Teodorei Migdalovici, reprezentanta IAF in Romania, cat si ale juratilor romani care au demonstrat ca au o contributie pozitiva in luarea deciziilor.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

Branduri

Sectiune


Comentarii

Cristian Scurtu
acum 6 ani
Frate, frate, ce manele!
Ambra Blu
acum 6 ani
Teodora Migdalovici organizeaza concursuri pe blat, nu anunta pe site-ul concursului ei nimic, nu comunica suficient de bine. E, cum s-ar zice in piata, varza.


Branded


Related