JOE implineste 20 de ani si devine "Usor Irezistibil"

Cu ocazia implinirii a 20 de ani de la aparitia pe piata napolitanelor, JOE isi defineste noua pozitionare, "Usor Irezistibil", oferind consumatorilor produse cu profil nutritional imbunatatit, informeaza un comunicat emis de Publicis Bucharest.

Brandul JOE este cel de-al treilea contribuitor la cifra de afaceri a Nestle Romania, detinand 25% din cota de piata in valoare (conform datelor furnizate de ACNielsen Retail Index pentru perioada aprilie 2013 – martie 2014).

Noua pozitionare a brandului JOE este sustinuta printr-o campanie TV si prin comunicare in zona digitala. Partea de strategie si creatie a fost dezvoltata de Publicis, impreuna cu agentia Momentum, in timp ce Ampro s-a ocupat de designul ambalajului aniversar, au detaliat reprezentantii brandului pentru IQads.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


AMPRO

Infiintata in 2005, AMPRO este cea mai premiata agentie de strategie si design de brand din Romania, care ofera o gama completa de servicii de branding. Obiectivul AMPRO este sa ajute produsele clientilor sa fie... vezi detalii »

Branduri

Campanii

Sectiune



Branded


Related