[Tinerii din agentii - Mercury 360] Revelatia Oanei Sandru de la ora de dirigentie: gata, asta fac, eu am sa scriu reclame

[Tinerii din agentii - Mercury 360] Revelatia Oanei Sandru de la ora de dirigentie: gata, asta fac, eu am sa scriu reclame

Dear Diary, Mood: Apathetic. Mai tineti voi minte imnul asta ironic al populatiei emo, acum complet disparuta de pe fata Pamantului? Era amuzant. Si precis in caracterizari. Nu lipsesc machiajul intunecat, hainele stramte, parada culorilor mov, roz si negru, poezii despre nimicnicia vietii resimtita la orele de biologie si tot asa. Ei bine, si Oana Sandru (Copy, Mercury360) scria poezii prin liceu, uneori cu rima, alteori fara. Dar n-are ea fata de emo kid. Ia uitati aici:


Oana in liceu, probabil inainte sa mearga la ore.

Nimic negru, poarta culori, zambeste. Suntem bine. Si daca tot am inceput cu amintirile si nostalgia, va mai dau o poza, sa va induiosez.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Dosare editoriale

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related