[Tinerii din agentii - Outbox] Monica Tarta si-ar dori un hamac pentru birou. Alo, cine e responsabil cu hamacele?

[Tinerii din agentii - Outbox] Monica Tarta si-ar dori un hamac pentru birou. Alo, cine e responsabil cu hamacele?

Monica Tarta (Social Media Drummer) a spus "da" publicitatii cand si-a dat seama ca poate sa croiasca povesti in timp ce sta la birou intr-un hamac. A spus "da" si cand i s-a propus sa se mute cu biroul la Outbox, agentia de digital a Mercury360. Acolo n-au inca hamac, dar agentia a implinit 3 ani zilele trecute, poate isi fac oamenii si-un cadouas.

Artera hamacului fiind foarte circulata, ar trebui facut apoi un timetable pentru cine sta, cum e voie sa stea, la ce ora si cat timp va petrece in hamac. Dar s-ar face loc pentru toti.

Cum va spuneam, Monica e tobosar de Social Media. Mai indeplineste sarcini din zona asta si pe la F64. In timpul liber, Monica isi permite sa fie pasionata de teatru (un viciu tinut ascuns pe cand studia la Cibernetica), alearga de zor pe la maratoane, cocheteaza cu scrisul, urca pe munti, izbucneste ocazional in cantec si planuieste sa cunoasca strutii acestei lumi [in prima poza puteti observa un strut spaniol].

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Outbox

Agentie independenta de digital marketing cu un portofoliu complet de solutii de comunicare online, de la strategie si creatie web pana la dezvoltare si promovare in mediul online. Cu o activitate concentrata in... vezi detalii »

Dosare editoriale

Branduri

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related