Atunci si acum, cu un rastimp de 30 de ani intre

Atunci si acum, cu un rastimp de 30 de ani intre

Pe coperta revistei "Femeia" - numarul din luna octombrie a anului 1984  - se gaseau doua femei zambitoare, imbracate colorat, aflate la munca pe santierul naval Oltenita. Cele doua doamne fusesera alese dintre toate celelalte angajate de pe santier de catre un fotograf al revistei aflat intr-o vizita de lucru. In 2015, una dintre ele apare pentru a doua oara pe coperta aceleiasi reviste, alaturi de fiica ei.  Proiectul special, insotit si de o campanie promotionala, a avut loc prin unirea fortelor L'Oreal Paris Romania, revistei "Femeia" si agentiei McCann Erickson, totul cu ocazia aniversarii a 30 de ani de la lansarea rujului L'Oreal Color Riche.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Studioset

Studioset este o casa de productie si post-productie, cu sediul in Bucuresti. Compania a fost infiintata in 2007 si este formata dintr-o echipa tanara de profesionisti media care au castigat numeroase premii de-a... vezi detalii »

Zenith

Zenith este The ROI Agency. Printr-o combinatie unica de date, tehnologie si specialisti in domeniu, facem fata chiar si celor mai complexe provocari si contribuim activ la cresterea business-urilor clientilor... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related