Azi nu ne distram, azi constientizam probleme reale

Azi nu ne distram, azi constientizam probleme reale

Fiti sinceri: lunea e intotdeauna mai lenesa. E ziua a mai urata din saptamana, aia in care iti vine sa te uiti numai la videoclipuri cu pisicute, doar-doar oi reusi sa te urnesti sa lucrezi ceva. Pentru cei mai liberi de contract dintre noi, videoclipurile cu catelusi si alte fapturi inocente au rolul (speram) de a functiona ca lubrifiant cognitiv. Caci vine o vreme, dragii babei, in care toti incepem sa ne punem intrebari mai adanci. 

Si incepi, usor usor, sa ajungi la problemele mari ale umanitatii: foamete, boli, sclavie, discriminare si cate si mai cate - nu de ele ducem lipsa. De ce ducem lipsa, in schimb, sunt campaniile destepte/socante/edificatoare care atrag atentia asupra unor probleme de care poate nici n-am auzit.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related