Mercury Promotions a inregistrat un nou succes cu cea de-a doua campanie Maggi

Mercury Promotions este agentia de publicitate care a implementat a doua editie a campaniei Maggi - "Inima Maggi revine acasa, de 2 ori mai pretioasa!", un proiect complex si de succes al companiei Nestlé despre care, si la a doua editie, s-a vorbit mult si a tinut treaza atentia presei de specialitate, si nu numai, timp de peste doua luni de zile, intre 6 martie si 12 mai. Campania din acest an a venit si cu o noua provocare, premii si sanse de castig duble fata de campania din 2005.

Eforturile depuse pentru realizarea acestei campanii se reflecta intr-o crestere cu peste 53% a volumului vanzarilor produselor Maggi, din perioada martie - aprilie 2006, fata de aceeasi perioada a anului 2005.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

SectiuneRelated