Unde este uratul?

Unde este uratul?

Probabil ca ati auzit de noile povesti pentru copii, editate corect politic, Ratusca cea putin diferita, Scufita de orice culoare, Alba ca Zapada si prietenii ei mai mici de statura, Frumoasa si entitatea. Ei, nu s-a ajuns chiar pana aici, dar viitorul este aproape.

Ne-am adus aminte de asta, o data cu noul spot Avon [UPDATE] ce a fost realizat de Jazz. Campania incepe in forta cu multe staruri pe secunda de reclama. Antonia, Loredana, Andreea Marin si alte nume care poate ne-au scapat. Spotul e realizat de Iulian Moga si merge pe linia empowerment-ului: “o femeie puternica este o femeie frumoasa”. Iar femeile puternice si frumoase schimba lumea, dupa cum bine stim.

De fapt, mai toate campaniile brandurilor de cosmetice marseaza pe ideea asta: toate femeile sunt frumoase, in felul lor. Si, mai nou, trebuie sa fie si puternice. Doar ca in incercarea lor de a elibera frumusetea de prejudecati si de a exila uratul in lumea moralei, se simte un bine fortat, ca in discriminarea pozitiva.

Ca si aici:

Adica, ne-am dori pur si simplu o usa pentru oameni, daca se poate.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related