AVON lanseaza campania "Implica-te pentru ea. Afla ca e bine"

AVON lanseaza campania "Implica-te pentru ea. Afla ca e bine"

Starcom MediaVest Group si iLeo au creat campania "Implica-te pentru ea. Afla ca e bine" pentru AVON Cosmetics, ca parte a programului de educare si informare despre cancerul la san dezvoltat de companie din anul 2002, arata un comunicat emis de Leo Burnett. Pornind de la istoricul Campaniei pentru Sanatatea Sanilor, realitatea ca femeile din Romania se pretuiesc si se valorizeaza mai ales prin intermediul celorlalti (sot, copii, frate, sora, nepoti etc), experientele supravietuitoarelor si ale familiilor acestora, campania isi doreste sa atraga atentia asupra responsabilitatii fiecarui membru al familiei fata de sanatatea femeilor.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related