[CV de agentie]: Hortensia Nastase, Lowe: Clasicul spot TV nu isi mai face treaba de unul singur. Consumatorul este un extraterestru

[CV de agentie]: Hortensia Nastase, Lowe: Clasicul spot TV nu isi mai face treaba de unul singur. Consumatorul este un extraterestru

Hortensia Nastase (Vicepresedinte, Creative Services Grupul Lowe) vorbeste despre istoria grupului, prezent din 1993 in piata din Romania, dar mai ales despre ce lasa sa se intrevada viitorul.

Titlul de mai sus arata, in acest sens, doua semnale de care trebuie sa tina seama agentiile. Hortensia adauga: lipsa de diversitate din piata, expresii ca “marketing digital”, care au devenit frivole. Provocarea cea mai mare, insa, tine de starndardele corecte din industrie, care trebuie aparate, pentru ca imixtiunea politicului in circuitul economic sa nu mai fie permisa.

 

Lowe a fost intotdeauna o retea vie si cu povesti interesante. Gandeste-te doar ca poarta numele singurului account din publicitatea britanica ajuns la rangul de Sir. Fara sa fie una dintre cele mai mari retele, a fost intotdeauna una dintre cele mai creative si aplaudate.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Profero Bucuresti

Profero Bucuresti, afiliata la reteaua internationala MullenLowe Profero, este o agentie de digital advertising cu o experienta de peste 10 ani pe piata din Romania, atat cu branduri locale, cat si... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Dosare editoriale

Campanii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related