Premii pentru Romania, la Eurobest 2015. 8 Trofee pentru McCann

Premii pentru Romania, la Eurobest 2015. 8 Trofee pentru McCann

O noapte importanta pentru McCann Romania, la gala de premiere a festivalului Eurobest 
Agentia a obtinut 8 premii importante, printre care Agentia Media a anului, Grand Prix pentru Bunicile de duminica, 3 premii Gold, 2 premii Silver si un Bronze.

Leo Burnett Romania a fost premiat cu un Silver, la categoria PR, pentru campania Vino la vot, iar Publicis Bucuresti cu doua  premii Bronze, la sectiunile Media si Promo & Activation, cu Street View Test.

Mai jos, premiile si campaniile:

 

Grand Prix la categoria Promo & Activation cu campania Bunici de duminica pentru Vodafone 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Geometry

Geometry este agentia de End to End Creative Commerce, parte a WPP. Obiectivul nostru este acela de a crea experiente in retail care sa duca la cresterea businessului. Credem ca spatiul de retail are cel mai... vezi detalii »

Kubis

Kubis is an integrated communication agency, digitally led, performance driven. Half geek, half creative. We produce content into the right consumer context. A context shaped more and more by technology which... vezi detalii »

FCB Bucharest

Cu o istorie si o experienta de peste 140 de ani in domeniul comunicarii, reteaua globala FCB include 150 de agentii in 90 de tari, avand peste 8.000 de angajati si este parte a Interpublic Group of Companies. In... vezi detalii »

Campanii

Festivaluri

SectiuneBranded


Related