Radinka Danilov (Executive Director, Ruskin & Hunt) vine in juriul Premiilor FIBRA

Radinka Danilov (Executive Director, Ruskin & Hunt) vine in juriul Premiilor FIBRA

Radinka Danilov (director executiv al agentiei sarbe Ruskin & Hunt, membru fondator al Organizatiei de PR pentru Europa Centrala si de Sud-Est - SECEPRO si membru al Societatii Sarbe pentru Relatii Publice - DSOJ) se alatura juriului Premiilor FIBRA, festivalul de creativitate organizat de IQads si sustinut de IAA, UAPR, ADC*RO si Ministerul Culturii care are loc in perioada 3-6 mai la Bucuresti.

Juriul Premiilor FIBRA este prezidat de KevinBrady (Executive Creative Director, Droga5) si ii are ca membri pana acum pe Evgeny Primachencko (Copywriter, Wieden+Kennedy Amsterdam), Karpat Polat (Creative Chairman, KARPAT), Robert Nagy (Independent Creative Director, HEAVY), Bruno Luglio (Senior Creative Art Director, R/GA New York) si Wendy Richardson (Art Director, 72andSunny Amsterdam).

Radinka Danilov si-a inceput cariera ca jurnalist, ulterior indreptandu-se catre mediul comunicarii. A lucrat pentru editura Dereta din Belgrad ca PR & Foreign Rights Manager, apoi a intrat in departamentul de Client Service al agentiei de comunicare Pristop. A fost PR Manager-ul agentiei Communis DDB, perioadei de aici urmandu-i 3 ani in birourile din Belgrad ale agentiei de PR Hill&Knowlton.

Din 2013, Radinka ii desfasoara activitatea in cadrul Ruskin & Hunt unde a avansat de la pozitia de Account Manager si, ulterior, Account Director la cea de Executive Director. 

De-a lungul timpului, Radinka Danilov a lucrat cu clienti locali si internationali precum Banca Intesa, VB Leasing, Delta Generali, British American Tobacco, United Serbian Breweries, Kraft Foods, Unilever, Henkel, Goodyear Dunlop Sava Tires, Univerexport si altii.

 

Despre Premiile FIBRA

Premiile FIBRA reprezinta un demers necesar acestei piete pentru a seta nivelul profesionalismului si pentru a sustine dezvoltarea industriei de comunicare.
Prin intermediul Premiilor FIBRA recunoastem, incurajam si premiem valoarea creativitatii locale si readucem entuziasmul si curajul la masa dezbaterilor creative.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related