Pastel este partener creativ pentru Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii, in 2016

Pastel este partener creativ pentru Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii, in 2016

Pastel a fost desemnata agentia responsabila de toate conceptele creative pentru materialele grafice realizate de Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM), in urma pitch-ului desfasurat la inceputul anului.

Astfel, Pastel dezvolta si implementeaza pentru proiectele ANCOM toate materialele vizuale, in acord cu identitatea, misiunea si viziunea Autoritatii. In cadrul procesului de selectie, agentia a reusit sa inteleaga asteptarile si directia de comunicare a ANCOM, oferind propuneri creative si solutii cu care institutia s-a identificat.

 

"Ca agentie ce comunica de 10 ani pe piata din Romania intelegem importanta comunicarii in legaturile create intre oameni. Tocmai de aceea, misiunea ANCOM, cu focus pe dezvoltarea serviciilor de comunicatii, ne-a inspirat in dezvoltarea unui concept creativ care sa puna in valoare viziunea institutiei. Ne bucuram ca am reluat colaborarea cu un partener drag noua, care a avut incredere in propunerile noastre ce vor defini comunicarea ANCOM la nivel vizual."
Dana Nae Popa (managing director Pastel)


Dana Nae Popa (managing director Pastel)

 

Propunerile de creatie oferite de Pastel in cadrul pitch-ului au inceput deja sa prinda contur, toate elementele vizuale avand la baza conceptul inspirat de conexiunile pe care ANCOM le faciliteaza la nivel interpersonal, cat si rolul pe care-l joaca in plan national si global.

 

"Ne-am dorit un partener care sa inteleaga nevoile noastre de comunicare si contextul pietei in care activam, iar abordarea si ideile creative aduse de agentia Pastel s-au pliat pe cerintele noastre nu intotdeauna obisnuite pentru agentiile de creatie. Abia asteptam sa vedem implementate propunerile agentiei si suntem incantati sa-i avem ca parteneri si anul acesta."
Mihaela David (Expert, Serviciul Comunicare Directia Relatii Publice ANCOM)

 

Echipa Pastel care a contribuit la castigarea licitatiei este formata din:
Ramon Gorjanu-Radu (co Creative Director), Bogdan Boiangiu (Art Director), Doru Neagu (3D designer), Adrian Sandu (Copywriter), Daniela Chirita (Account Executive), Dana Nae Popa (Managing Director).

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pastel

pastel este o agentie de comunicare romaneasca cu o abordare strategica si creativa, cu o activitate de 18 ani pe piata din Romania, peste 5.000 de campanii si proiecte dezvoltate, si un portofoliu de clienti... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related