ICEEfest lanseaza “Summer Playground”: muzica, film, comedie, gadgeturi coloreaza atmosfera celor doua zile de festival

ICEEfest lanseaza “Summer Playground”: muzica, film, comedie, gadgeturi coloreaza atmosfera celor doua zile de festival

Ok, stim deja. ICEEfest 2016 inseamna peste 100 de speakeri internationali si companii globale ce vor transforma Bucurestiul, pentru doua zile, in capitala regionala a Internetului.

Ce se stie, poate mai putin, e ca ICEEfest inseamna si un cadru relaxat in care informatiile sunt asimilate in tonuri de divertisment si voie buna.

Pentru asta organizatorii au pus la cale un nou proiect: Summer Playground, un spatiu neconventional, in aer liber, unde distractia si conversatia devin mai apetisante pe un fundal muzical de calitate.

Iata, pe scurt, ce anima segmentul ”neserios” din cadrul festivalului (nu toate in aer liber dar… si acolo).
Sa le luam pe rand:

 

  • ICEE Live Music

Prima seara de festival, joi, 9 iunie, apartine muzicii.

  • Ora 20:30 – Pe scena urca Jeff Leach. Actor, scriitor, DJ. Gazda festivalului, acum unul dintre vedetele celebrului “Comedy Cellar” din New York, clubul devenit faimos datorita lui Louis C.K., va incalzi atmosfera, in spiritul deja consacrat.
  • Intre 20:30 - 21:30 - apasam cu incredere Play pentru o ora de muzica alaturi de GOLAN Project .
  • Intre 22:00 - 22:45 - dupa participarile la "Romanii au talent" si "Vocea Romaniei", Silviu Pasca aka „Baiatualacubarbamare” va accelera ritmul serii acompaniat deSilviu Pasca Live Band . Nu vor lipsi piesele „Think About Us”, „Supererou” si „Vera” melodii  din 2016 incluse pe compilatia #maimusic
  • Intre 23:00 - 00:15 - dupa ce au strans aproape 6 milioane de vizualizari pe YouTube cu piesa "Ne place" si peste 2 milioane cu melodia "D-aia", cei de la ROAvin acum pentru un concert Live care se va incheia dupa miezul noptii

Biletele pentru ICEEfest Summer Playground pot fi achizitionate de pe site-ul festivalului si din reteaua Eventim. Asta pentru cei care chiulesc anul asta de le sesiunile serioase . Pentru cei care au un bilet (la orice categorie) in festival, concertele sunt incluse deja in pret.

 

 

  • ICEE Comedy

A doua seara de ICEEfest/ 10 iunie e rezervata pentru Stand-Up Comedy:

  • 30 - startul e dat de Jeff Leach si acum avem ocazia sa vedem de ce gazda festivalului a avut 3 show-uri de o ora sold out in cadrul Edinburgh Festival
  • 00 - ok, ceea e urmeaza s-ar putea sa fie putin cam dureros pentru echipa care a muncit pe branci la ICEEfest 2016. Si asta pentru ca aceasta sesiune isi propune sa ridiculizeze absolut tot ceea ce s-a petrecut in cele doua zile ale festivalului :) Gazdele promit insa ca nu tin ranchiuna pe  Claudiu "Teo" Teohari, Sergiu Floroaia, Raul Gheba, Silviu Gherman si Toma Alexandru;)

Din contra, spun ca vor lua aminte pentru ca pana la ICEEfest 2017 mai sunt... ah, cine mai numara zilele :)

Biletele pentru ICEE Comedy pot fi achizitionate de pe site-ul festivalului si din reteaua Eventim.

 

 

  • ICEE Movies

In plus, in perioada 2-10 iunie, in cadrul Grand Cinema & More, vor rula o serie de scurtmetraje premiate, selectate de expertii de la ShortsUP, care au ca tema principala Internetul.

Biletele pentru ”Life in Digital Age” costa 25 de lei si pot fi cumparate direct de la Grand Cinema Baneasa sau prin aplicatia Cinemagia.

 

ICEEfest - Interactive Central and Eastern Europe Festival - a publicat Agenda completa pe site-ul festivalului. Tot de acolo pot fi achizitionate biletele pentru accesul la prezentarile de pe 9 si 10 iunie.

ICEEfest – Interactive Central and Eastern Europe Festival – este organizat in parteneriat cu  Orange, cu  sprijinul VolkswagenXAXIS, BCR, Jacobs si Prometheus.

Companiile interesate sa se alature o mai pot face inca, aici. Ultimele bilete la pretul actual, inainte de scumpirea lor, sunt disponibile pe site-ul festivalului

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related